Рускиня доказа нагледно, че е готова наистина на всичко, за да получи айфон. Младата жена от Красноярск участва в социален експеримент на блогъра Дмитрий Шилов, който заедно с двама свои приятели обикалял улиците на града и питал жените какво биха направили, за да получат телефона, който дори не е най-новият и най-скъпият модел на популярната марка, съобщава „Дейли Мейл”.
В замяна на устройството дамите имали възможността да предложат абсолютно всичко, с изключение на сексуални услуги. Повече от 10 жени отговорили на Шилов, че не искат да правят нищо, защото не искат или не им трябва такъв телефон.
 

Въпреки че имала възможността да направи нещо, което не налагало да се съблича, младата Ксения лесно се съгласила да остане само по бельо и да се залее с машинно масло.
 
„В това няма нищо лошо”, заявява девойката, която имала голямо желание да се раздели с евтиния си телефон с „Андроид”.
 

Тогава Шилов и компания я закарали в близка гора, където Ксения изнесла цяло шоу. Блондинката си свалила дрехите, като останала само по черното си бельо, след което изляла цяла туба с масло върху себе си. Накрая, лъщяща и хлъзгава, тя позирала на предния капак на колата на Шилов.
 
Най-накрая блогърът я възнаградил с мечтания айфон и още цяла торба аксесоари. По-късно той обяснил, че проверил паспорта на Ксения, за да бъде сигурен, че тя има навършени 18 години. Накарал я и да подпише писмена декларация за това, че участвала в предаването доброволно.

Превод и редакция: БЛИЦ