След като роди 21-ото си дете, тя се закле, че няма да ражда повече, но тези дни медиите разкриха, че 44-годишната Сюзън Радфорд и 47-годишният й съпруг Ноел от Обединеното кралство имат добри новини: Сюзън е бременна за 22-и път!

Сюзън забременяла за първи път, когато била едва на 13, а Ноел бил само на 17 по това време.
 

Тези дни двойката публикува ултразвуково видео на YouTube, показващо, че Сюзън е в 15-та седмица на бременността, така че те ще изчакат да разберат пола. Майката обаче казва, че иска момче.

Сюзън и Ноел решили да запазят бебето и тя родила, когато била на 14 години. Двамата се ожениха четири години по-късно и скоро очакваха второто си дете - година по-късно, тя отново била бременна и така година след година - семейството продължило да расте.Най-голямото им дете - Крис, е на 30, последвано от Софи, която днес е на 25 години. След това идват Клои, после Джак, Даниел, Люк и Мили. Следващи са Кейти, Джеймс, Ели, Ейми и Джош, след които се родили Макс, Тили, Оскар, Каспър, Хейли, Фийби, Арчи и Бони, последната още няма година. За съжаление, 17-ото им дете, Алфи, починало при раждането.

Ноел заяви в интервю за медиите, че първоначално са смятали, че ще имат три до четири деца, но докато семейството се разраснало, те започнали да свикват и да се радват на голямото семейство.Въпреки това, след 9-то дете сериозно решили, че това е краят, след което Ноел се подложил на вазектомия. Но скоро си направил „обратна“ операция, за да стане отново нестерилен - и така децата продължавали да се раждат.

Двойката многократно заявява, че няма да има повече деца до раждането на 21-во дете, когато Сюзън се закъле в телевизионно предаване, че няма да ражда повече.

Двете им най-големи деца, Крис и Софи, вече не живеят с тях, защото имат свои семейства. Сюзън и Ноел вече са баба и дядо, защото най-голямата им дъщеря има три деца, пише в. "Дейли мейл". Медиите вече ги обявиха за най-голямото семейство във Великобритания, тъй като досега нямат конкуренция.

Превод: БЛИЦ