Полицайката се превърна в интернет сензация и то благодарение на своята гореща визия. 34-годишната Адриен Колезса от Германия вече има хиляди последователи в Инстаграм, след като редовно пуска свои фотографии в оскъдно облекло.

Германската хубавица, която е призната за „най-красивата полицайка“ в страната си, е споделила, че наскоро се е разделила с приятеля си заради славата си в Instagram, разкрива тя.


Адриен Колезар е казала на своите 700 хил. последователи в социалната мрежа, че десетгодишната им връзка е приключила, защото тя живее „в свят, който той никога не е искал“.Адриен Колезса от Дрезден се превърна в знаменитост на социалните медии и се върна на работа в полицията по-рано този месец след шестмесечна пауза, през която трябваше да реши дали предпочита да е модел или ще продължи да е служител на реда. Условието да се върне в полицията бе да престане да публикува откровени снимки в интернет.

Споделяйки снимка, на която двамата с вече бившия си приятел се държат за ръце, тя пише: „Няма отговори, има много въпроси"."Ти си сред публиката. В свят, който никога не си искал. Но аз го исках. Абсолютно. На всяка цена.

- Егоизъм, чист егоизъм. И защита. Защита от живота, от хората, от погрешни решения, от мен.

- Винаги си ми бил защита. И ти си безкрайно повече от това за мен. 10 години, много неща се случиха през това време.

- Нищо не е както изглежда. Сега казвам открито: Ние сме свободни. Двама души. Нови шансове. И все пак, завинаги.

"Моят приятел и аз се разделихме."Тя го нарече „второто си изключително важно решение за 2019 г.“, казвайки, че ще се премести от общия им дом след десет седмици.

Превод и редакция: БЛИЦ