Британецът с най-много бракове се готви да се ожени за девети там. И се зарича, че този път ще е за последно, съобщава „Сън“.
 

71-годишният Рон Шепърд никога не е срещал 30-годишната Роуз Ханс на живо, но ѝ предложил, след като двамата поддържали връзка една година.
 


Той се надява да се ожени за американката, която е завършила курс за медицински сестри в Гана, през февруари. Тогава тя се мести да живее на Острова.
 
Рон, който е от Съмъртън, твърди, че възрастовата разлика изобщо не го притеснява. „Знам, че Роуз е жената. За мен няма значение, че не сме се срещали. Просто знам, че сме идеални един за друг“, заявява той.
 


„Възрастта е просто число и не ми пука, че е много по-млада и от половината на възрастта ми. Тя е не се само красива външно, но притежава и вътрешна красота. Тя е силно влюбена в мен и аз съм влюбен в нея. Не съм казал на семейството си още, но те ме знаят какъв съм“, добавя той.
 
Рон се жени за първи път през 1966 година, когато е на 19 години. Има 8 деца. Най-дългият му брак е изкарал 12 години, а най-краткият – 10  месеца.
 


Близките му шеговито го наричат „властелинът на сватбените пръстени“.
 
Рон не крие, че смята Роуз за чудесен избор и заради това, че е медицинска сестра и ще му помага да се грижи за себе си в напреднала възраст. По думите му, тя няма нищо против факта, че няма да има деца.

Превод и редакция: БЛИЦ