Най-приличащите си близначки в света от австралийския град Пърт, Западна Австралия, се оплакаха от невъзможността да се оженят за един мъж поради законови ограничения. Това съобщава The Sun.

Еднояйчните близначки Ана и Люси Десинк отчаяно искат да се оженят за любимия сиа Бен Бърн, когото споделят, но законът забранява на две жени да се женят за един и същ мъж.


Жените казват, че връзката им с механика Бърн продължава от много години - от 2012 г. насам. Момичетата веднага след срещата казали на мъжа, че и двете искат да му бъдат спътници. Благодарение на това сестрите винаги могат да бъдат заедно.

Мъжът твърдеше, че разбира връзката им. Десинк искали да се уверят, че Бен наистина харесва и двете сестри, преди да започнат да се срещат с него. Година по-късно Бен, който живеел на 40 минути от сестрите, се преместил при тях и майка им.

„В тази връзка няма място за ревност. Ако Бен целуне Ана, той ще ме целуне веднага след това", обяснява Люси.
Близначките разкриват, че и тримата спят в едно легло, въпреки че сестрите не са сексуално привлечени една от друга.

В Австралия полигамният брак е забранен съгласно Закона за браковете от 1961 г.

Сестрите Десинк похарчиха стотици хиляди долари за пластични операции, за да постигнат максимална прилика, но по-късно съжаляваха за това. Те почти никога не се разделят и ядат една и съща храна, за да поддържат еднакво тегло.

Превод: БЛИЦ