Наскоро Нина Добрев предизвика слухове за връзка с професионалния сноубордист Шон Уайт, след като беше забелязана на разходка с велосипеди с него, пише Дейли Мейл.

Но звездата на „Дневниците на вампира“ изглежда иначе практикува социално дистанциране на фона на пандемията на коронавирус.


Брюнетката беше забелязана да се носи в изцяло американски вид в червено, бяло и синьо в четвъртък, докато тренираше със солов джогинг в Лос Анджелис.31-годишната актриса носеше бяло горнище Ralph Lauren Polo с логото през гърдите в червено и американски флаг на ръкава.Нейната неделна велосипедна разходка  с 33-годишния Уайт в Малибу подхрани романтични слухове след няколкото й скорошни раздели.
Източник казва  E! News: „Нина и Шон напоследък прекарват много време заедно. В момента връзката им няма официално потвърждение, но това е съвсем нормално за Нина."Добрев бе забелязвана и да се запасява по време на карантината, като в четвъртък качи в Instagram разходката си из хранителен магазин.
Тя сподели снимка на себе си на пътека с празни щандове за тоалетна хартия, където пише: „Е, бях в 3 магазина. няма повече TХ. 'Българската красавица публикува и видео с надпис: „Отчаяните времена призовават за отчаяни мерки“.Тя пъхна глава в празния рафт, преди да премине на следващ и вдигна близката кутия котешка тоалетна.

Добрев вдигна кутията и погледна камерата, казвайки: „Е, предполагам, че ще трябва да променим методите“.

Превод: БЛИЦ