Директорът на Центъра за техническо обслужване на въздушното движение станал свидетел на странно явление над Флорида. До самолета, с който летял, се движело НЛО с формата на ромб, светещ в бяло. Това се случило около 18 часа на разстояние 13 км от морското равнище, съобщава esoreiter.ru.
В продължение на 10 минути странният НЛО летял на малка дистанция от самолета, а след това изчезнал мигновено. Никой не е пострадал.
Подобно нещо се случило и в далечната 1981 година. Тогава сестрите Бети и Вики Ландрум станали свидетели на странното явление. Те пътували с кола за родния си град Дейтън, заедно с 7-годишното момче, което е син на една от тях.


Около 9 часа вечерта били заслепени от ярка светлина. Зад дърветата видели НЛО във формата на ромб. Колата им изгоряла, а хората в нея получили сериозни изгаряния по ръцете и главата. Лекували се дълго време, а властта се опитала да неглижира случая. До смъртта си през 2007 г. обаче, 84-годишната жена твърдяла, че не е халюцинирала, видяла е ясно НЛО-то.
 
Източник: Флагман