Принц Хари ще посети Холандия следващата седмица и това увеличи очакването около пристигането на новото кралско бебе. Това съобщи БГНЕС.

Пътуването, планирано за сряда и четвъртък следващата седмица, беше оповестено от Бъкингамския дворец, докато светът очаква с нетърпение раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс.

Астролози хвърлиха бомба за бебето на Меган Маркъл и Хари, то ще е...

Тъй като е малко вероятно Хари да иска да пропусне раждането на сина си или дъщеря си, това е още един намек, че бебето се очаква всеки момент. Той очевидно би искал да прекара известно време с Меган и детето им, преди да се върне към кралските задължения следващата сряда.
Хари има насрочен официален ангажимент в Амстердам, преди да пътува до Хага, за да открие официално игрите „Invictus 2020“.

Полът на бебето на Меган и Хари е разкрит след редица „тайни сигнали“ (СНИМКИ)

Събитието на 9 май е в дневника на херцога още от обявяването, че Хага ще бъде домакин на следващите игри - спортно събитие в параолимпийски стил, което той основава за ранени военнослужещи.

Хари признава, че много би желал да бъде на откриването. Но също така и намекна, че окончателното решение дали да отиде ще зависи от това дали жена му Меган е родила и кога. Практиката е всяко значимо кралско посещение да бъде обявявано, така че дворецът трябваше да обяви пътуването тази седмица, въпреки че все още не се знае кога ще се роди бебето.

В неделя принц Хари взе решение в последната минута да присъства на Лондонския маратон. Като покровител на спортното събитие, той обикновено го посещава всяка година, но засега не е потвърдил предварително присъствието си, тъй като бебето се очаква всеки момент.

Британските медии гръмнаха с неочаквана новина за бебето на Меган и принц Хари

През октомври беше обявено, че херцогът и херцогинята от Съсекс очакват първото си дете през пролетта на тази година. По време на посещението си в Бъркенхед през януари, Меган каза пред група жени по време на разходка, че бебето трябва да се роди края на април или началото на май.

Принц Хари и Меган са заявили, че искат да запазят раждането си колкото е възможно по-лично. Предполага се, че дворецът ще обяви, когато раждането започне и ще има второ съобщение, когато бебето се роди.