Много ядове налегнаха най-новата булка в английското кралско семейство Меган Маркъл в края на годината – хлад в отношенията с нейната етърва Кейт Мидълтън, напрежение между двамата братя Уилям и Хари, забележки за поведението й, обявяването й за парвеню от английските медии.
 Нахалството на Меган Маркъл постави кралица Елизабет II на колене, не е за вярване какво бе принудена да стори! (СНИМКИ)

За капак и сватбата й с Хари няма шанс да остане поне сватба на годината, стана ясно след като се разкриха подробности за тържеството на индийската суперзвезда Приянка Чопра с нейния избраник Ник Джонас.
 

Тя се оказа по индийски пищна, а сватбената рокля на Приянка засечни напълно тази на американката, с която уж са приятелки: не само с кристалите „Сваровски“, 135-те покрити със сатен копчета, перлените пайети и т. н., но и с дължината си.
 

Ушитата на ръка за 1826 рокля на индийката бе с дължина 22,86, м, тоест 4,5 пъти по-дълга от тази на колежката и приятелката й Меган, чиято дължина бе „едва“ 4,87 м.

Жесток скандал тресе кралското семейство,. принц Хари и Меган Маркъл напускат двореца!