Бащата, който през изминалите дни бе жестоко заклан от трите си дъщери, защото години наред ги изнасилвал се оказа мафиотски бос. Тийнейджърките - 19-годишната Кристина, 18-годишната Анджелина и 17-годишната Мария, в момента са обвинени в убийството на 57-годишния си баща Михаил Хачатурян, пише в. Метро.

Информация за това, че бащата години наред е изнасилвал своите дъщери, се появи, след като тялото на Хачатурян бе намерено окървавено и с 12 прободни рани по него в апартамента на семейството. 


Три сестри от Москва убиха баща си наркоман заради изнасилване 

17-годишната Мария е обвинена в убийството на баща си. Полицията също е арестувала Анджелина. 

От полицията в Москва заявиха пред репортери, че сестрите са признали, че заедно са убили баща си. Те твърдят, че години наред са били подлагани на секс тормоз от мъжа, за когото още се твърди, че е пристрастен към хероина. 

В случай, че бъдат осъдени, момичетата са заплашени от лишаване от свобода до 15 години. Кристина е казала на полицията: "Мразехме го и искахме само едно нещо да се случи, или той да изчезне, или да не бяхме го познавали никога. Искахме просто да се махне и никога да не се връща".

Сестрите твърдят още, че в деня на убийството той ги е заплашил с нож в апартамента им. Една от сестрите обаче му го е измъкнала от ръцете и е започнала да го ръга. Другите в един момент се присъединили към атаката. 

Мъжът в един момент се опитал да избяга от апартамента, но момичетата постоянно го нападали и ръгали. В крайна сметка той е умрял пред асансьора. Приятели и съседи на семейството признават, че той се е държал като тиранин, и че жена му го е напуснала заради тормоз. Синът, на свой ред пък, бил изхвърлен от баща си. В момента той е студент в Московския университет. 

Кристина е признала, че е убила баща си

Семейна приятелка заяви, че е знаел, че "поне едно от момичетата е било сексуално малтретирано". "Той винаги ги биеше. Веднъж ги заведе в гора и там заплаши да ги убие. Майката избяга от тях. Той им забрани да комуникират с нея. Бащата е свързан с подземния свят. Той беше нещо като мафиотски бос", казва тя. По думите ѝ той никога не е работил, но винаги е имал пари в банковата си карта. 

Online news channel 112 на свой ред съобщи, че има доказателства за това, че Хачатурян е принудил поне една от дъщерите си да му прави орален секс.