Пипа Мидълтън, по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Катрин, очаква второ дете, съобщават редица издания, сред които в. "Дейли стар" и сайтът на сп. "Пийпъл".

"Пипа и съпругът й Джеймс са изключително развълнувани. Това е фантастична вест на фона на изминалата трудна година. Цялото семейство е във възторг", казва неназован източник, цитиран от Пейдж сикс на в. "Ню Йорк пост", който първи е съобщил новината. 

Повече подробности около това кога принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот - трите деца на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин, ще се сдобият с още едно братовчедче не се разкриват.

Тридесет и седем годишната Пипа Мидълтън и 45-годишният финансист Джеймс Матюс се ожениха през 2017 г. Синът им Артър се роди през октомври 2018 г.


По-малкият брат на сестрите Кейт и Пипа Мидълтън, Джеймс Мидълтън, миналата година се сгоди за приятелката си, французойката Ализе Тевне. Двойката тази година реши да отложи сватбените си планове заради продължаващата коронавирусна пандемия, допълва БТА.