Потребителите са объркани, след като в мрежата се появи видеоклип със светлини, летящи в небето над калифорнийския град Мънъфий. Видеото показва как обект, наподобяващ извънземен кораб, безшумно витае над къща и на практика не се движи, съобщава Daily Star.

"Какво по дяволите е това? Ако това са дронове, тогава какво е това по средата? И те летят твърде високо за дронове", възкликва един от очевидците. Тогава от страх човекът казва, че всичко ще свърши много зле, защото, най-вероятно, това е НЛО.

Авторът на видеото също твърди, че повече от 100 души са видели същите светлини като него. Според него неидентифицираният обект се извисявал в небето за около пет минути, след което той изчезнал. Много потребители не можаха да обяснят какво се случва в кадъра, потвърждавайки най-страшните предположения.

Въпреки това имаше и такива, които решиха, че това са просто парашутисти. И тяхната теория може би е вярна, защото приблизително по същото време екипът на екипа на Red Bull skydive снима трик във въздуха.

Превод: БЛИЦ