Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг е уверен, че NASA и Русия крият посещенията на представители на извънземни цивилизации на МКС. Според неговите думи, корабът на пришълците е бил много близо до Международната космическа станция (МКС) и между тях е имало някакъв обмен на данни.
Като доказателство Уоринг публикува фрагмент от разговор на живо по време на директно видео излъчване от камера на NASA.

„Руски астронавт от МКС:„ Кораб ... “. NASA от Земята: „Разбрах. Копирайте всичко. Току-що изяснихме. Това е с теб ... Благодаря. "Скот е сигурен, че в дадения момент става дума за кораб на извънземни цивилизации, тъй като руският астронавт искал да разкаже за случилото се на NASA, но операторът веднага се намесил в диалога, предотвратявайки изтичането на секретна информация.

Скот Уоринг също така обръща внимание на факта, че приближаващият НЛО причинява прекъсвания в работещото оборудване и видеопредаването временно губи своята яснота. Както твърдят много очевидци, сблъскали се с подобни явления, приближаването на НЛО причинява смущения и спира автомобили, часовници и друга техника. В случая същото се случило и с оборудването на МКС.

Уфологът отбелязва, че тези записи са сто процентово доказателство, че представители на извънземни цивилизации често правят посещения на МКС. В подкрепа на думите си той публикува и фрагмент от същото това мистериозно видео предаване.

Превод и редакция: БЛИЦ