Свръхдоза наркотици и голямо количество алкохол са довели до трагичната смърт на рапъра Мак Милър. Това съобщиха световните медии, позовавайки се на информация от съдебната експертиза. Кокаин, алкохол и фентанил – силно упойващо средство, са открити в тялото на 26-годишния мъж.

Припомняме, че безжизненото тяло на бившето гадже на Ариана Гранде бе намерено в дома му на 7 септември. Още тогава от полицията съобщиха, че една от версиите, по която работят, е злоупотреба с наркотици.

Малко след кончината на Милър, Ариана Гранде пусна серия от постове в социалните мрежи. Част от тях бяха с видеа и снимки на бившия ѝ. Малко по-късно тя се раздели с новия си приятел – Пийт Дейвидсън, като нейни фенове заподозряха, че тя най-вероятно страда по загубата на Мак.

Миналата седмица Ариана Гранде съобщи, че скоро ще пусне нов албум. Няколко дни по-късно разкри, че една от новите ѝ песни се казва „Благодаря ти, следващият“. Заглавието говори, че най-вероятно тя е посветена на комика, който на няколко пъти се пошегува за края на връзката им.