Скърбяща майка твърди, че охранителните й камери са заснели в кухнята на дома им призрака на нейния мъртъв син, след като сензорът е задействан от прозрачната фигура. 57-годишната Дженифър Ходж от Атланта, Джорджия, е била в леглото, гледайки телевизия с дъщеря си Лорън, на 21 г., когато е получила съобщение на телефона си, че има някой в кухнята, пише "Дейли Мейл".

Когато майката на две деца видяла записа, тя забелязала прозрачна мъжка фигура, която приличала точно на сина й Роби, който умрял две години по-рано от свръхдоза наркотици.Майка и дъщеря се втурнали в кухнята, ужасени от необичайната гледка, но не намерили доказателства за проникване, както и не видели повече призрака.

Г-жа Ходж, агент по недвижими имоти, твърди, че все още не може да си намери място, след като е видяла зловещата фигура миналата седмица - но намира утеха в мисълта, че това е знак за това, че синът й е намерил мир и спокойствие.Изключително ясното изображение показва мъжка фигура, носеща пижама в семейната кухня.Майката споделя: „Струва ми се, че иска да ме уведоми, че е щастлив на небето".

Превод и редакция: БЛИЦ