Омъжена учителка от католическо училище е била осъдена, след като си е признала, че е имала сексуални взаимоотношения с две тийнейджърки, на които е преподавала. 34-годишната Ранди Зуренко е имала обвинения за сексуално посегателство над непълнолетни деца.

Майката на 5 деца е осъдена на година и 11 месеца затвор и 4 години пробация, като ще остане в регистъра като "насилник" цели 25 години. Тя е имала повдигнати обвинения за сексуални посегателства с над 200 деца, само докато е преподавала в католическото училище в Харисбърг. 
Полицията е успяла да докаже само за две жертви - 16 и 17-годишни ученички, които са били насилвани хиляди пъти в периода от 2013 година до 2016 година. Тя е пледирала за виновна, за да има по-ниска присъда от очакваната. 

Адвокатът на обвиняемата, Лий Коен, е искал да бъде пусната под домашен арест, като е твърдял, че тя не е насилвала момичетата, а е била искрено влюбена в тях. 

"Срам ме е, че съм тук. Никога не съм карала никой на сила да прави каквото и да е било", споделя самата Зуренко. "Моля ви за милост, заради децата си, които трябва да отгледам", моли тя, но безуспешно. 

Превод и редакция: БЛИЦ