Мишел дьо Нострадам, известен като Нострадамус, е предсказател, лекар, алхимик. Мнозина го смятат за най-великия пророк на Земята. Той е живял през XVI век във Франция.
 


Пророкът е оставил след себе си завоалирани описания на предстоящи събития. Каналът "OMG Facts" във vbox7 показва някои от предсказанията за 2020 г.:

Трета световна война
Нострадамус предсказва сериозен конфликт през 2020 г. и по-точно - Трета световна война. Тя ще вземе много животи и ще предизвика много разрушения. Въпреки това мирът ще се роди изпод руините. Това обаче ще се случи чак през 2025 г.
 


Религиозен екстремизъм
Третата световна война всъщност ще е резултат от религиозен фундаментализъм в някои части на света. Той ще прерасне в терористични атаки, които ще провокират международни конфликти.
 


Наводнения и урагани
Пророкът е предрекъл, че Земята ще е под вода. Ураганите ще станат още повече, а някои части на Европа ще станат сериозни наводнения.

Климатични промени
Според Нострадамус небето ще се отвори и ще ни изгори с високите си температури. Нови пожари в амазонските гори ще са само началото на голямо разширение на дупката в озоновия слой.
 


Медицински прогрес
Според предсказанието животът на хората ще се удължи значително, а столетниците ще са много повече.
 


Повече по темата вижте във видеото:
 
Източник: Дарик