В Google Maps един от теоретиците на конспирацията забеляза нещо странно. YouTuber MrMBB333 твърди, че е открил останките от същество, което е с дължина от 12 до 20 фута. Той смята, че това може да е динозавър.

Видеото с невероятната находка беше публикувано онлайн и бързо набра над 40 хиляди гледания. В клипа можете да видите скелета на същество, което се намира в огромна долина, заобиколена от планини. В този случай скелетът е непокътнат и няма видими повреди. Авторът на видеото добавя, че не знае точно колко време е било замразено съществото, какво е и как е попаднало тук.

Някои от потребителите, които гледаха видеото, се съгласиха, че може да е динозавър. Други предположиха, че това са останки от тюлен, трупът на който е паднал навътре поради непрекъснатото движение на лед. Някои други потребители решиха, че скелетът прилича на алигатор или някакво влечуго като него, което някога е живяло на сушата.

Теоретиците на конспирацията многократно са казвали, че има много мистерии, скрити под леда на Антарктида, които постепенно започват да се разкриват, тъй като количеството сняг и лед намалява в резултат на глобалното затопляне.

Превод: БЛИЦ