Бившата съпруга на Роман Абрамович Даша Жукова е много влюбена и скоро може да вдигне сватба с дългодишния си приятел Ставрос Ниархос, съобщава "Дейли мейл". Очевидно Даша успява добре да се урежда в живота. Бъдещият й съпруг е наследник на милиардери.

Двамата са обсъдили годежа си по време на рождения ден на Даша в бар в Ню Йорк този уикенд.

"Те са планирали да сключат брак по-късно тази година, но още уточняват подробностите", твърди Page Six, цитирайки свои източници. Според тях Даша е останала приятелка с руския милиардер и собственик на Челси Абрамович, независимо, че вече има нова любов и планове с друг за бъдещето. "Виждали са се милион пъти от развода насам", твърди източникът. 

От съдебни документи, подадени в Ню Йорк, става ясно, че Даша и Абрамович са се развели окончателно през август миналата година. 

Според споразумението Даша получава над 92 млн. долара, както и четириетажна къща в Манхатън.Отношенията на Жукова и Ниархос бяха потвърдени още през януари миналата година, когато той прекара Нова година с приятели в Перу, като се присъедини към музикалния магнат Дейвид Гефен, супермодела Карли Клос и нейния приятел икономиста Джош Кушнер, бижутерката Дженифър Мейер и сценаристката Ерин Фостър.Тогава 33-годишният Ниархос внимателно избягваше да се показва с 38-годишната Жукова на групови снимки, но все пак двамата бяха заснети да позират заедно с основателя на Dreamworks, Хес, Кушнер и писателя Дерек Бласберг.