Британската телевизионна водеща Аманда Холдън сподели видео в откровен тоалет, който носеше върху голото си тяло, и озадачи феновете. Съответното видео се появи в нейния акаунт в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Friday #slomo #dress @melissaodabash ????

Публикация, споделена от Amanda Holden (@noholdenback) наНа горните кадри 49-годишната знаменитост е заснета с прибрана назад коса в бяла рокля със средна дължина и черни сандали на токчета.

Облеклото на Melissa Odabash е украсено с дълбоко деколте, което става ясно, че на Холдън липсва сутиен. Във видеото тя дефилира в студиото на радиостанция Heart FM, повдигайки високо полата си в движение и показвайки бельото си.

Коментаторите бяха объркани от описаната публикация и те започнаха да обсъждат телевизионната водеща. „Не носиш бельо“, „Видях гащичките ти, когато размаха роклята си“, „Погледнах няколко пъти, за да проверя дали ги носи или не“, „Надявам се, че си по гащи,“ написаха те.

По-рано Аманда Холдън излезе в тесен тоалет без бельо и пак предизвика спорове. Тя беше снимана без сутиен в копринена розова рокля на точки на марката Karen Millen, през прозрачната материя, от която се виждаха гърдите ѝ. Знаменитостта беше упрекната с факта, че отново се опитва да привлече вниманието към себе си.

Превод: БЛИЦ