Любители на голфа заварили шокираща гледка на игрище в британското градче Бебингтон. Мъж със свалени гащи лежал на тревата и извършвал сексуални действия с... девета дупка, съобщава „Сън“.
Голф играчът Стивън Гейтън заснел с телефона си конфузната ситуация.
 


Перверзникът развял знамето на дупката на голия си задник като в същото време се снимал с телефона си. Малко след това той се изправил и тръгнал да излиза като в същото време си вдигнал панталона, но без да бърза особено да си прибере мъжкото достойнство обратно вътре.
 
По всичко личало, че той „извършвал сексуални действия“. „Беше сам и изглеждаше, че го прави за удоволствие и се снимаше докато го прави. От там, където стояхме, изглеждаше сякаш пенисът му беше в дупката, докато знамето беше в задника му. Това е най-странното нещо, което съм имал нещастието да видя“, коментира Стивън.
 
„Не мисля, че беше пиян, защото се снимаше. Бяхме само аз и още трима приятели на игрището. Мисля, че той си мислеше, че е сам и, когато разбра, че сме го видели, не беше притеснен. Притеснително е като си помисля, че има много деца в този район“, добавя той.
 
По думите му, на игрището няма камери. Може би това е една от причините перверзникът да се развихри именно там.