Американската певица Александра Стар намери изтънчен начин да отмъсти на бившия си любовник, който и е изневерил, пише bg-voice.com.

Стар заедно с групата и са били ангажирани да пеят на сватба в края на август. Певицата се съгласила, но когато излязла на сцената, разбрала, че младоженецът е бившият и партньор.

Тя имала връзка с него в продължение на пет години, а впоследствие разбрала, че той и изневерявал. В резултат на това мъжът отишъл при друга и сега се женел за нея.

Първоначално певицата била объркана и е започнала да пее трогателни любовни песни, а след това преминала към композиции за изневярата и предателството.

Тя призна, че и е било приятно да види шокираното лице на младоженеца и разстроената му булка. Влюбените е трябвало да изпълнят първия си сватбен танц, но появата на Стар на сцената променило тези планове.

Певицата сподели тази история с последователите си в TikTok. Много коментатори не повярваха в истинността на случилото се и заподозряха Стар в измама в името на PR.

 

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound - alexandrastarr

На видеото се вижда как двойката танцува на песента „All of Me“, която бавно се сменя в „Before He Cheats“. 

Втората част от видеото е събрала над 2 милиона гледания. След като свършва с песента, Стар плиска вода в лицето на бившия си, бута го и си тръгва.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук