Случайността, или иначе казано, неведомите пътища господни помагат на една пасторка от Минесота да намери истинското си призвание и да се чувства щастлива. Независимо от хорското мнение и неодобрителните коментари, пише bg-voice.com.

Както БЛИЦ писа Никол Мичъл израства в силно религиозно семейство на пастор, но от малка си мечтае за сцената и одобрителните погледи на публиката. Въпреки това тя тръгва по сякаш предопределения й път на съпруга и майка и поема сама в попрището на пастор.

Свръхконсервативните й родители не приемат дори това, защото за тях една жена не трябва да привлича вниманието и да бъде лидер.


Никол обаче обожава да е пред публика и да прави някакъв вид изпълнения и в пасторството вижда начин да задоволява донякъде страстта си към внимание. В това време семейството й не спира да й повтаря, че мястото й е в кухнята, особено след като е станала майка.

По ирония на съдбата, именно вярата отваря очите на Мичъл за равенството между половете, което е възможно дори и в религиозни семейства. През 2011 г. тя и съпругът й се присъединяват към евангелистка църква в Сейнт Пол, щата Минесота. След всяка служба Никол е първата, която вдига ръка с въпроси към пастора.

Не след дълго свещениците забелязват афинитета на Мичъл към религията, а един от тях директно й заявява, че тя е невероятен теолог и я кани да проповядва в църквата. Да бъде на сцената пред десетки хора е съкровена мечта на Никол, макар че все още не сваля дрехите си пред публика.

През 2016 г. всичко се променя, защото Мичъл решава да посети събитие, посветено на ЛГБТ общността.


Първото прозрение, което получава там, е, че не е хетеросексуална. Поне не съвсем.

В момента Никол се идентифицира като бисексуална и дори пансексуална, но в първия момент да установи, че си пада и по жени, за нея е било шокиращо.
Веднага осъзнава, че няма как да остане в лоното на църквата, ако има различна и нестандартна сексуалност. Въпреки това за известно време Мичъл се опитва да води двойствен начин на живот и да крие от останалите своите еротични пориви.

След една неделна проповед обаче Никол повече не издържа на напрежението и взима кардинално решение – маха се от храма и не се връща никога повече.

Тя обаче все още е далеч от експлицитните снимки, с които се занимава в момента. По това време Мичъл решава да се пробва като лайф коуч – услуга, която самата тя използва. И до ден-днешен Никол се съгласява да помогне на всеки, който потърси съветите й през нейната собствена онлайн платформа.
Докато тя се занимава с лайф коучинг, съдбата отново изиграва своята роля – Мичъл попада на кадри на своя колежка в бранша, която в свободното си време е модел на бельо.


Консервативното възпитание на Никол я кара да се възмущава от гледката на голите снимки, но любопитството и влечението й към еротиката надделяват.
Следващото, което си спомня, е, че звъни на фотограф, за да запази час за собствената си сесия по бельо.

По време на снимките Мичъл буквално се разплаква – от щастие, от усещането за свобода и от прилива на самочувствие. Пред „New York Post“ споделя, че никога преди не се е чувствала толкова секси и толкова освободена и не на последно място, свята.

Никол прохожда бавно на полето на еротиката и голотата и отначало съблича само сутиена си. Първите й кадри без дрехи са по-скоро срамежливи и на тях свенливо прикрива голите си гърди. Постепенно бившата пасторка набира самоувереност и започва да разкрива все повече и повече пред обектива. Разводът, както можете да се досетите, е неизбежен.

За сметка на това тя открива в кои пози тялото й, което дори и след трите раждания е в съвършена форма, изглежда най-съблазнително, как да флиртува с камерите и как да позира като истинска професионалистка.


А когато разбира за платформата със съдържание за възрастни OnlyFans, Никол веднага си прави профил там, защото смята, че това е точното място за нея.

В сайта Мичъл вече не е пастор или пък лайф коуч – описанието й гласи, че е еротичен гол модел. Тя бързо трупа популярност и печели прилични суми.
Нещо повече, Никол признава, че е била на път да приеме оферта за секс срещу много пари, само че пандемията е осуетила плановете й.
Профилът й в OnlyFans обаче й осигурява стабилни доходи дори и в несигурните времена на коронавирус, а почитателите, готови да си платят абонамента, за да гледат Мичъл, се трупат лавинообразно.

Самата тя признава в заключение своето най-голямо откритие – че сексуалността й е най-големият дар, с който с удоволствие благославя феновете си.