Мислили ли сте си някога за това кои места в самолета са най-добри? Този симпатичен пилот, който има много фенове в Инстаграм, разкри за седалките неща, за които много от пътниците никога не биха се сетили.

Джони Кноулсън се подвизава в интернет под никнейма Johhny The Pilot. В ютуб и инстаграм той дава съвети на пътниците и разкрива интересни подробности около летенето със самолет. Пред MailOnline разбулва и тайните на най-добрите места в самолета.Например - не понасяте турбуленция, тогава Джони има решение за вас. "Знаете ли, че когато седите около крилата на голям самолет, това е добре за вас? Колкото и да не ви се вярва, това е безопасно и ви гарантира спокоен и приятен полет без излишни сътресения. Също така е важно да се седи далече от мотора", разкрива тайните си Джони. 

Освен това той съветва да си купувате по-добре места, които се намират в лявата част. Така след края на пътуването ще излезете по-бързо.
Заради това са и по-предпочитани местата не до прозореца, а до пътечката в самолета.

А ако сте решили, че е по-добре да спите в самолета, отново най-подходящи са местата по средата. "Няма да ви притеснява нито шумът от моторите, от кабината или тоалетната", твърди пилотът Джони.

Превод БЛИЦ