Авторът на комикси и книги Том Тейлър от Мелбърн, Австралия, решава да избяга далеч от хората, така че никой да не се намесва в работата му. Човекът наел страшна на вид дървена къща в покрайнините и се пошегува с феновете си, че приличала на всички клишета от филми на ужасите. Само няколко часа по-късно през нощта Том съвсем не се смееше.Том открил първата странност в шест сутринта: въпреки силния вятър, който продължил няколко часа, "капанът за сънища", който висял близо до входа, за пръв път започнал да дрънчи. И щом Том излязъл, за да го свали, вратата зад него, разбира се, се затръшнала.След като свалил дрънчащите дрънкулки, човекът решил да направи снимка на призрачната къща за почитателите си. Той не обърнал внимание на странното шумолене в храстите, защото се стреснал от нещо друго. Светкавицата била изключена, но откъм къщата се появила странна светлина. И тогава прозвучал шепот, като от стъпки. Том се обърнал и... "В 5:30 сутринта. Близо до тази къща на убиец в мрака някой стои. Не виждам лицето му, той носи маска. И да не мислите, че ви лъжа, ето вижте снимката от паническото ми бягство," пише Том Тейлър.Том едва събрал силите си да се обади на съпругата си и да съобщи, че все още е жив, тъй като таванът започнал да издава странни звуци, „вятърната музика“ иззвъняла на верандата, въпреки че вече не висяла и телефонът внезапно спрял. Том затворил очи и се приготвил за смъртта. Но на следващата сутрин той се събудил от пощальон, от когото Том се уплашил да отиде да вземе пакета.
Том искал да получи подкрепа от последователите на Туитър, но те въобще не го подкрепиха. Едно момиче забелязало, че на първата снимка от прозореца на къщата нещо като човек гледа навън. И когато Том публикувал снимка на камината, му казали, че изглежда там има нечие лице.
"Реших да проверя другите стаи и се оказа, че в една от тях има стол пред стария телевизор, който изобщо не работи," Том Тейлър.
Феновете на Том с нетърпение наблюдават развиващата се драма и твърдят, че това е много по-интересно от любимите им телевизионни предавания.

Превод: БЛИЦ