След невероятната трансформация на Адел, друга знаменитост, която успя да привлече вниманието с рязката промяна на теглото си е актрисата Ребъл Уилсън (40). Пухкавата блондинка става все по-смела със селфитата като позира по бански и клинове и разкри, че е успяла да се отърве от цели 18 кг.
 
Каква е нейната тайна?
 
1. Вдига тежeсти
Ребел не пести усилия, тя често може да бъде видяна да вдига тежести и да влачи гуми. Нейният персонален треньор Джоно Кастано разкри, че тя тренира седем пъти в седмицата и силовите упражнения са с висока интензивност в плана ѝ.
 
2. Тя смесва силови тренировки с интензивни
Тъй нар. HIIT тренировки (високо интензивни тренировки) са сред най-ефективния начин човек да подобри фигурата си. И Ребел е прави изключение! Звездата почти ежедневно прави спринтове и работи с въжета.

Освен това тя има боксови упражнения, като по този начин работи паралелно за сила и издръжливост.

3. Тя се катери
Уилсън е голям фен на катеренето. Тази година тя постна в социалната мрежа няколко селфита от планински местности, а треньорът ѝ разкри, че терените са стръмни и изискват по час и половина ходене.

4. Тя следва „метода Меир“
Или казано по друг начин дъвче всяка хапка по 40 пъти преди да я глътне. Това ѝ помага да смила качествено храната, да хапва по-малко и да дава достатъчно време на мозъка си да изпрати сигнал до стомаха, че е сит.

Освен това Ребъл хапва на тишина и без да се разсейва, за да се наслади на храненето и да консумира точно толкова, колкото ѝ е необходимо.

5. Тя е търпелива и отслабва бавно
Според треньора ѝ Джоно 1 година е оптималното време, в което човек може да свикне с определен режим и да види страхотни резултати от него. Той съветва клиентката си да бъде търпелива и да има реалистични цели и очаквания, за да остане мотивирана и да следва лесно режима си.