Скърбящ син от Северна Каролина искал само да организира достойно погребение за майка си - обаче, поглеждайки в ковчега по време на погребалната служба, той видял непозната жена в нейните бижута и дрехи, пише usa.one.  

Тялото на 75-годишната Катрин Б. Уайт трябвало да бъде в ковчег в Alexander Funeral Home, но вместо това останките заели мястото на 91-годишната Илиз Макинис York Memorial Park. Според Mirror, Макинис е починала ден по-рано в същия град и е отведена в същия погребален дом.

Някои членове на семейство Илиз заподозрели, че нещо не е наред по време на погребението, мислейки, че жената не изглежда както обикновено - но приписали това на процеса на балсамиране. На никого не ми минало през ума, че друг човек е заел мястото на Макинис.

Уви, изпитанията и за двете семейства не приключиха докут. В близко бъдеще близките на Илиза ще трябва да ексхумират трупа на Уайт, който е погребан преди да станат наясно с объркването.

„Тя не го е заслужила,“ подчерта синът на Уайт, Джери Бауман, който се грижел за нея преди смъртта й. "Никой не го заслужава." 
Досега Alexander Funeral Home не са коментирали ситуацията.

Превод: БЛИЦ