Били сме в Турция много пъти, взехме ол инклузив, а след това почивахме сами, за да имаме какво да сравним, пишат пуристи в специализиран сайт.

По някаква причина, много хора смятат, че почивката в Турция е само ол инклузив, мнозина дори не излизат от хотела за всички почивки, но напразно - истинска Турция е точно пред хотела.

Обичаме да ходим на почивка до Алания, това е най-красивият, чист и удобен курорт в Турция, ниски цени, вкусна храна, планини, море, слънце, какво още е необходимо за една добра ваканция?

Взимаме хотел в Алания, достатъчно са 3 звезди, не седим в стаята, идваме само да пренощуваме. През останалото време се разхождаме из града, хапваме в местни кафенета, плуваме в морето, научаваме културата, като посещаваме различни екскурзии.

Много хора ни питат, откъде да вземем толкова евтини турове до Турция? И така, ние правим турове в последната минута тук: https://bit.ly/2oJXBA4 - това е агрегатор от турове, всички туроператори са събрани на едно място, удобно е, веднага можете да сравните какви цени за една и съща обиколка от различни туроператори и в същото време цените са същите като в сайта на туроператора, не предплащате нищо!

Превод: БЛИЦ