Един от любимите сериали на няколко поколения „Напълно непознати” все още е в сърцата ни. Американският ситком, по идея на Дейл Макрейвън, изкарва 8 сезона по ABC – от 25 март 1986 г. до 6 август 1993.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

Разказва се за сложното съжителство между Лари Апълтън, американец от средния запад, и Балки Бартокомус, негов братовчед от Югоизточна Европа.

"Естествено, не ставай смешен", една от най-култовите реплики излязла от сериала, която веднага изниква в съзнанието на всеки фен. Днес братовчедите Балки и Лари вече почти не се занимават с кино или телевизия.

 

 

 

Бронсън Алкот Пинчот (БАЛКИ) е роден на 20 май 1959г. в Ню Йорк и популярността си придобива именно със сериала „Напълно непознати”. Виждали сме го обаче и в „Ченгето от Бевърли Хилс” и друг култов сериал „Стъпка по стъпка”.

Майка му Росина е с италиански произход, а баща му Хенри – руски дисидент. По-малкият му брат Джъстин също е актьор.

През 2015г. Пинчот обявява банкрут, а всичките му имоти са продадени. В професионално отношение, „Балки” има зад гърба си стотици записани аудиокниги.

 

Бронсън Алкот Пинчот (БАЛКИ)


От друга страна, Марк Лин-Бейкър (ЛАРИ) е роден на 17 юни 1954г. в Сейнт Луис, Мисури. Майка му Джоан е танцьорка, а баща му – Уилям – съосновател на „Open Stage театъра” в Хартфорд. В началото на 80-те години на миналия век, Марк започва да се снима в комедийния сериал „Часът за пране”. Участвал е в няколко представления на Бродуей.

Дебютът си в киното прави през 1979г. във филма на Уди Алън „Манхатън”. За съжаление обаче повечето сцени с него са отрязани. Със сигурност най-голям професионален успех му носи участието му в „Напълно непознати”, където играе братовчедът Лари.

През последните години, Марк участва в няколко представления на Бродуей и в сериала „Синя кръв”. Ето как изглежда той днес:

 

Марк Лин-Бейкър (ЛАРИ)


 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук