Порномоделка от Австралия е правила секс с повече от сто студенти за три седмици и го е заснела на камера, съобщава Дейли Стар.

24-годишната секс работничка Бони Блу отлетяла за мексиканския град Канкун с колежката си Лейлани Мей, за да правят секс със местни студенти по време на пролетната ваканция. Тя планирала да заснеме всичко случило се и да го публикува в профила си OnlyFans.

Според порномоделката, тя е надминала очакванията си и успяла да преспи със 122 студенти за три седмици. Според нея имало толкова много желаещи да правят секс с нея и колежката й, че тълпи от студенти редовно се събирали близо до стаята им. „Момчетата от колежа харесаха пролетната ваканция, но аз я направих незабравима“, твърди тя.

Блу е успяла да спечели повече от 250 хиляди долара от видеоклиповете със студенти. Тя планира да се върне в Мексико следващата година и да повтори опита. Сега тя смята да пътува и да продължи да прави видеоклипове с млади хора по целия свят.

Отбелязва се, че Блу наскоро се е разделила с приятеля си. Половинката й не можела да приеме намерението й да спи със стотици студенти. Сега порномоделът се надява да намери някой, който да разбере спецификата на работата й и да я приеме такава, каквато е.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук