Съвременните астролози, нумеролози и екстрасенси споделиха своите прогнози за това какво очаква Русия, как ще приключи конфронтацията с Украйна и Запада. 

Екстрасенсът Руслан Рашоев, който преди пет години предсказа въоръжен конфликт близо до границите с Русия, смята, че конфронтацията ще приключи следващата пролет. Нумерологът смята, че началото на разпадането на Украйна ще започне точно в този период от годината, пишат чужди медии. 

Ако има смяна на властта в Украйна, тогава може да бъде подписан мирен договор между двете съседни държави. Рашоев прогнозира и сериозно отслабване на НАТО. „Специалната военна операция е манипулация на западните държави, НАТО и САЩ. НАТО също ще се разпадне преди 2030 г. НАТО вече няма да има толкова значим статут на международната арена “, каза екстрасенсът пред чуждестранните агенции.


Екстрасенсът Светлана Драган нарече най-опасното време за Русия - 13 декември. Тя прогнозира в този момент увеличаване на заплахите от Запада и опити за създаване на сериозни предизвикателства за руската икономика и природа.“Ядрените заплахи също могат да бъдат от значение. Не изключвам ново напрежение в граничните с Украйна региони. От първата половина на декември Путин ще вземе много важни, ключови решения, които могат временно да спрат военните събития. Но в самия край на декември военният контекст ще се възобнови, макар че това ще се случи в резултат на провокация. Във всеки случай около 27 декември виждам възобновяване на мощна мобилизация", пише предсказателката на страницата си. 

Руската екстрасенска нарече президента Зеленски заблуден човек и предсказа смяна на властта. Ситуацията в Украйна е тежка и има два варианта - да влезе в НАТО или да стане част от Русия. Но Западът няма да позволи на Украйна да го направи, убедена е Драган.

Веднага след новогодишните празници Русия ще направи крачка към укрепване на позициите си, подчерта Драган. Но през февруари може да дойде втората фаза на напрежение за Русия. Но тук става дума за военно сътрудничество и за промяна на отношението към Руската федерация. Що се отнася до Украйна, много обещания на нейните партньори няма да бъдат изпълнени. И това може да принуди НАТО да предприеме по-радикални методи за решаване на проблема "с един замах". 

Друг астролог Вера Хубелашвили обяви преди две години, че февруари 2022 г. ще бъде специален месец за целия свят. Сега Вера потвърди, че няма да има Украйна във вида, в който сме свикнали да я виждаме през последните 30 години. Тя ще бъде разделена, а цялата източна част ще отиде в Русия.

Хубелашвили нарече Володимир Зеленски последния президент на Украйна. Това заключение тя направи, когато изгледа кадрите от встъпването в длъжност и погледна звездната карта на този човек. „2023 г. ще бъде много трудна за него, а пролетта ще бъде най-трудна", каза астроложката. Вера Хубелашвили е напълно съгласна с прогнозата, направена от известния молфар (в културата на хуцулите това е човек, който има свръхестествени сили, лечител, носител на древни знания и култура ) Михайло Нечай. 

Закарпатският предсказател през 2007 г. каза, че Украйна ще се разпадне и във всеки случай няма да бъде на картата във формата, в която е днес.

„Едни и същи хора се бият помежду си, така и третата страна,“ думите на молфара, който разбра кой противопостави народите. За съжаление, гадателят беше убит през 2011 г. и той не можа да провери верността на своите прогнози. Мотивите на убиеца остават неизвестни.


И всички астролози единодушно казват, че природни бедствия и катастрофи очакват света. Ще се стигне до там, че времето ще се промени: там, където е било горещо, ще дойдат луди студове и обратно, в страни със студен климат ще има задушаваща топлина. Всичко това ще предизвика миграцията на човечеството. А миграцията винаги е бедност, болест, борба за оцеляване и място под слънцето, както и печалба от бедите и болестите на хората.


По-рано астролозите също нарекоха декември 2022 г. труден за Русия, но обещаха уникална пролет, през която напрежението ще спадне. Те дадоха своята прогноза за това как ще завърши спецоперацията в Украйна, същото направи  "наследницата на Ванга" - 19-годишната ясновидка от Франция Каеде Убер, надяват се определени медии.

Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук