Перверзно семейство от Мичиган влиза в пандиза за опит да вкара пубери в леглото си. Застаряващите Ануж и Лесли Чопра на няколко пъти се пробват да примамят съученици на 16-­годишната си дъщеря да правят секс за пари, пише столичен ежедневник.
 "Ануж Чопра ми предложи да правя гей секс с един 17-годишен срещу 100 долара. Съпругата мами млади момчета в интернет Искаше да запише половия акт с камера", свидетелства съблазненият тийнейджър пред съда.

Съпругата Лесли Чопра няма нищо против хомомераците на мъжа си към малки момчета и открива втори фронт на разврата. "Госпожата активно е търсила гимназисти в интернет и им е предлагала пари, за да легнат с нея. Пробутвала им е свои голи снимки, за да ги съблазни", докладват от офиса на местния шериф.

Педофилското семейство е натопено пред ченгетата от изплашени родители. Въпреки повдигнатите обвинения за склоняване към проституция Лесли и Ануж Чопра ще изчакат края на делото в домашен уют. Двамата отказват да коментират престъплението си и не допускат външни хора вкъщи. Да говорят пред журналисти се съгласяват само "услужливи" съседи. "Тези двамата дойдоха преди година от Чикаго и са подозрително потайни. Интересно, какво ли ще стане с непълнолетната им дъщеря", чудят се клюкарите.