Неотдавна семейство Зеленски отпразнува 19-ата годишнина от сватбата си, известна още като гранатена или Колието на нара. 

Известно е, че Владимир и Елена Зеленская се запознават още в училище и едва през 2003 г. официално установяват връзката си, пише "УНИАН". 

През 2004 г. им се ражда дъщеря, Александра, а през 2013 г. - син, Кирил. Струва си да се отбележи, че украинският президент има много талантливи деца. 

Например дъщеря ѝ Александра участва във филма "8 нови срещи" от 2014 г. в ролята на Саша, дъщерята на главния герой, а през 2016 г. участва в шоуто "Разсмей комика. Деца" и спечели 50 000 гривни.

Преди Зеленски да стане президент, той ръководи студиото "Квартал 95" заедно със съпругата си. След като е избран за президент на страната, той се оттегля от бизнеса и започва да се занимава с държавните дела.

Животът на Зеленски изглежда върви прекрасно, докато Русия не решава да нападне Украйна на 24 февруари.

Преди това те могат да бъдат видяни щастливи в социалните мрежи, но сега се забелязва, че както Зеленски, така и съпругата му са видимо уморени. Те са останали в страната, дори когато тук се водят активни военни действия. Но независимо от всичко, те продължават да се борят за независимостта на Украйна.

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук