От семейството на Тина Роуз, която бе убита по особено жесток начин от 26-годишния си любовник във великотърновското Ново село, споделят, че са съкрушени от смъртта й. 

Те разбрали за трагедията няколко дни след убийството. В момента нейният баща Тони урежда документите си, за да може да пътува до България и да уреди репатрирането на тялото, пише "Дейли мейл". 

Англичанката е била омъжена, но преди години още се развежда с мъжа си, разкриват още нейните близки.

Тина Роуз Ейр се премества в България, защото искала да живее на спокойствие, районът около Велико Търново я впечатлявал най-много. 

Англичанката има успешна 17-годишна кариера, работейки в най-добрата международна адвокатска кантора Clifford Chance и работата я отвежда до нов живот в Хонконг.Но след пенсионирането си тя избра напълно контрастен начин на живот и се мести в България в края на 2017 г.
Твърди, че сбъдва мечтата си да заживее на спокойствие и да има ферма.

В последната си публикация в LinkedIn тя пише: „Радвам се на живота - просто правя това, което искам да правя, когато искам да го правя или изобщо не правя абсолютно нищо, ако така се чувствам - и се чувствам страхотно!“При огледа се оказало, че младият мъж убил чужденката с лопата, след което се приготвил да заровил трупа.

В момента убиецът на англичанката - Денислав Р. е в ареста. Той обяснил, че е изгубил самообладание, докато двамата се карали от ревност. Разярен, той грабнал лопата и започнал да удря с нея Тина Роуз, докато тя не умряла. 

После опитал да й изкопае гроб, но бил арестуван.

Превод БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСНИ БЛИЦ