Само за ден снимка на принц Хари стана хит в интернет. На нея той целува ръка на фенка, дошла да се запознае с него и съпругата му в Чичестър. В четвъртък херцогът и херцогинята на Съсекс посетиха едноименното графство. Жестът на принца, който нарушава кралския протокол, е уловен от камерата на младо момиче, което било в тълпата, дошло да поздрави младото семейство.

Франческа Труон споделя в социалните мрежи, че възрастна жена на име Лидия заговорила Меган и ѝ казала, че е много красива. Тя от своя страна ѝ благодарила и попитала англичанката откъде е. Когато Хари се приближил, неговата съпруга му представила милата дама и той решил да ѝ целуне ръката.

„Жената беше толкова развълнувана, че той я целунал“, допълва момичето пред Daily Mail. И уточнява, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се държали много земно и се усмихвали на всички.

Междувременно британските таблоиди не пропуснаха да отбележат, че стилът на Меган е зашеметяващ. Тя се появи със тъмнозелена кожена пола, блуза в същия цвят и кремаво палто. Според модни експерти, полата с дължина под коляното е с марката BOSS by Hugo Boss и струва 595 щатски долара. Блузата е на & Other Stories, а палтото – на Armani.