Бившият американски сенатор Хари Рийд каза пред Mystery Wire UFO (MWUFO), че руският президент Владимир Путин е замесен в появата на пирамидално НЛО над кораб на американския флот. 

Сенаторът каза това, след като американските военноморски сили потвърдиха автентичността на сензационното видео, записващо група НЛО, висящи над американски миноносец.


Преди това в мрежата бяха публикувани кадри от 2019 г., които показват пирамидален неидентифициран летящ обект, надвиснал над разрушителя "Ръсел". Според Пентагона видеото е анализирано от експерти и е установено, че е истинско.

Хари Рийд обясни своята версия с факта, че Владимир Путин е работил 16 години в КГБ и след това е влязъл в политиката, тоест той твърди, че познава технологии, които могат да деактивират американската инфраструктура за ядрено оръжие. Следователно Русия може да има самолети като тези, наблюдавани над разрушителя.

Много е странно, че подобни изявления идват след две години мълчание.

Версията, честно казано, не е много убедителна и не е ясно по каква логическа верига се е ръководил бившият сенатор, когато обяви връзката на руския президент Владимир Путин с НЛО?

Пентагонът мълчал две години, вярвайки, че американските военни са почетени от присъствието на извънземни извънземни и това е нормално?! Но щом видеокадрите бяха признати за реални, извънземните изведнъж изчезнаха някъде и се появи напълно абсурдна версия. Интересно колко време ще продължи, пише MWUFO.

Превод: БЛИЦ