Мъж е починал в секс тъмница, намираща се в мазето на важна клечка от Холивуд, след като е бил „мумифициран“ с найлон и тиксо. 47-годишният Доран Джордж е „претърпял внезапна смърт по време на лечебно мумифициране и връзване“ в дома на Скип Кейси в Лос Анджелис, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Инцидентът е станал на 22 ноември, но не е бил разтръбен в медиите от полицията, защото не били намерени никакви следи от насилие. За куриозната, но и зловеща случка разгласи едва преди дни водещият на подкаст Марк Ебнър.
 


Джордж е родом от Великобритания, професор в Калифорнийския университет в Лос Анджелис и танцьор. Открит е в мазето на 62-годишния Чейси в Лос Фелиз. Полицията не е открила доказателства за престъпление във връзка със смъртта му.
 
Чейси работи в телевизионния бизнес и е изпълнителен директор в агенция в Холивуд. Известен е в садо-мазо средите като Господаря Скип и е изнесъл над 250 лекции и уъркшопове по темата. Мотото му е: „Кръвта може да е по-плътна от водата, но кожата е по-плътна от кръвта“. Съосновател е на клуб на любителите на играчки и дрехи от кожа.

От компанията му са наясно със случилото се, както и с факта, че няма данни за престъпление, затова той продължава да работи там.

Превод и редакция: БЛИЦ