Първата дама на САЩ заяви, че не винаги е съгласна с тона на съпруга си. Мелания Тръмп често давала съвети на президента, но в крайна сметка той сам взимал решенията си.

"Иска ми се да имам повече време да гледам новини, но съм много заета с работата си. Въпреки това, знам точно какво се случва, следя и давам лични съвети на съпруга си. Понякога ме слуша, понякога не. Понякога се вслушва в съветите ми, че трябва да промени тона си. В крайна сметка, взема решенията си сам. Той знае отлично какви са последствията, но е достатъчно зрял, и е боец, който се бори за американския народ всеки ден", споделя Мелания пред Fox News. Първата дама разкри, че е уверена в победата на съпруга си и при следващи президентски избори. 

"Познавам го и знам как може да намери контакт с хората", твърди тя. 

Мелания сподели и кой е бил най-трудният момент за нея, след като стана първа дама на Америка. 

"Мисля, че опортюнистите, които използват моето име или това на семейството ми, за да се промотират и популяризират - от комици до журналисти, писатели, историци... Това е много грешно, но те много обичат да се фокусират върху слухове", оплака се Мелания. Попитана дали коментарите към съпруга й я афектират по някакъв начин, тя отговори, че не я боли. 

"Проблемът е в това, че те пишат история, която не е вярна. Подготвена съм за критиците и думите им, но правя само и единствено това, което смятам, че е правилно за страната и хората. За това искам да остана вярна на себе си и да слушам себе си. Правя само това, което трябва, за да живея пълноценно живота си всеки ден", допълва Мелания Тръмп.

Превод: БЛИЦ