Ноа твърди, че може да пътува напред и назад във времето. Той е решил да отиде до 2030 година и сега ще сподели какво ще се случи след Брекзит, пише "Дейли стар".

Според него Великобритания първо ще излезе от Европейския съюз, но заради голямото разцепление сред народа от това й действие,  след време ще се завърне в новата европейска свръхдържава.

„Имам да кажа доста неща. Като за начало Обединеното кралство ще се върне обратно в Европейския съюз“, поде Ноа.

„След време страните в Европейския съюз се обединяват в една гигантска свръхдържава, а Великобритания действа като област в нея. Членовете на ЕС, включително Германия, Испания, Франция и Италия, ще се премахнат напълно границите“, твърди той.

Според него няма да има вече лири или евро, а ще бъде създадена нова валута.
 

Ноа обаче рисува много мрачна картина пред британците заради промените в климата и глобалното затопляне. „Температурите на Острова значително ще се променят. Глобалното затопляне е нещо ужасно. Трябва да действаме и да променим нещо още сега, ако искаме да няма чак толкова големи температурни промени“, коментира той.

По думите му в главите на хората ще се имплантира чип, който ще увеличи възможностите на мозъка с шест пъти. „Друг чип, носещ се на китката, ще регулира физическото и психическо здраве“, споделя още той.

Това не е първата подобна изява на Ноа. Преди време той бе обявил, че е направил снимка на Лас Вегас през 2120 година.

Не всички потребители на социалните мрежи, до които е достигнало предсказанието на Ноа, му вярват. Ето няколко от коментарите:

„Колко от вас всъщност ще вземат на сериозно това… дете?“
„Защо винаги носи едни и същи дрехи? Това е странно“

 
Превод и редакция БЛИЦ