Млад мъж публикува в социалната мрежа снимки от сексуалната си победа и си изпати много жестоко. За да се похвали с постиженията си на любовния фронт, младежът от молдовския град Вулкънещ постнал в интернет снимки на голо непълнолетно момиче. Научавайки за фотосите обаче, бащата на момичето грабнал пушката и тръгнал да търси злосторника.
След като открил младия любовчия, той го накарал да се съблече чисто гол, бързо му нащракал няколко снимки и за назидание ги публикувал в мрежата.

В интернет всички се отнасят одобрително към наказанието на родителя: „Браво на бащата”, „Заслужил си го е, браво, сега той е по-популярен”, категорични са интернет потребителите.

По случая е образувано наказателно дело.
 
„ Съжаление предизвиква както постъпката на непълнолетния, така и скандалната реакция на бащата на момичето. Като родител на две деца разбирам емоционалното състояние на мъжа. Въпреки това заплахите към непълнолетен и жестоко психическо отношение по никакъв начин не могат да бъдат оправдани. За да идентифицира всички обстоятелства и да събере доказателства, мъжът беше задържан в продължение на 72 часа”, коментира шефът на местната полиция пред telegraph.md.


Превод: БЛИЦ