Порномоделка-християнка от американския щат Колорадо смята, че е грехота женени мъже да гледат нейни снимки. Това разказа тя пред Daily Star.

48-годишната Нита Мари публикува фотографии и видеа за възрастни в социалните мрежи и платформата OnlyFans. Тя е известна с изявленията си за едновременната си любов към Бог и сексуални експерименти.

Между другото, преди време тя отправи предложение към Бог да участват в тройка, пише изданието. Мари също така написа книга за това как да върнете секса в живота си след развод и раждането на деца.

Въпреки че работи в порно индустрията и има свободно отношение към религията, Мари наскоро посъветва женените мъже да стоят далеч от нейния профил и да не гледат нейните публикации.

„Знам, че работата ми насърчава някои мъже да гледат повече мен, отколкото жените си, но това не е правилно. В първия ми брак ние не правихме секс седем години, но той гледаше порно. Това създаваше много проблеми, защото той гледаше други, вместо да е в леглото с мен. Бих предпочела женените мъже да не гледат снимките и видеата ми, защото си спомням как се чувствах, когато това се случваше с мен“, обяснява мнението си Мари.

Мари стана порномоделка след развода с първия си съпруг, въпреки факта, че редовно посещава църква от 24-годишна възраст. Дълги години Мари не харесвала собственото си тяло, защото напълняла след бременността и потискала собствената си сексуалност поради религиозни предразсъдъци.

Въпреки това, раздялата със съпруга й, който я пренебрегвал дълги години, я принудила да промени радикално начина си на живот. Сега Мари успешно печели пари, като създава порно съдържание за своите абонати.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук