Порномоделка спечели пари за мечтания си дом с помощта на водата след къпането във вана. Тя разказа за това на водещия на подкаста The Louis Theroux Podcast.

24-годишната звезда от OnlyFans Бел Делфин от Великобритания има три милиона последователи в социалните мрежи, а феновете плащат 28 лири стерлинги на месец за месечен абонамент за нейната страница.

Преди това Делфин работела като обикновена моделка и започнала да създава еротично съдържание само за да се премести от майка си и да бъде самостоятелна.

Това се случило през 2019 г. Осъзнавайки, че освен от снимки и видео може да се печелят и от други неща, Делфин решила да продава водата, в която се е къпала. Тази идея е вдъхновена от популярните автомати в Япония за употребявани дамски бикини. Първоначално тя искала да продава слюнката си, но се отказала от идеята.

„Опитах се да измисля нещо по-оригинално, като например да продавам собствената си слюнка или коса. Но не исках да се подстригвам, а и е много трудно да „направя“ много слюнка. Тогава започнах да мисля за други варианти, нещо, което да е близо до тялото ми, което да произвеждам и продавам по приятен начин, като самата аз да се наслаждавам“, казва момичето.

Момичето удря джакпота: необичайната идея с вода за баня не само й донесла допълнителна слава, но и й позволила да спечели пет милиона лири стерлинги за няколко години и да купи къща с осем стаи в Съсекс.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук