Момиче беше намерено във ферма, където, както обикновено, отишла да язди кон. На нападателя не беше позволено да се отърве от тялото й от свидетели, които се втурнаха към Грейс, за да помогнат, но не можаха да я спасят.

Животът на 23-годишната манекенка Грейси Спинкс от Честърфийлд, Великобритания, бе прекъснат от човек, с когото момичето преди това е работило заедно в склад. 35-годишният Майкъл Селърс проявявал постоянно внимание към Грейси. Той не спрял, въпреки факта, че момичето не се интересувало. Тя обичала ездата и затова предпочитала да прекарва свободното си време във фермата с коня си Пади, а не с бившия си колега.

Именно там, в онзи съдбовен ден, Майкъл нападнал моделката. Той оставил колата наблизо и поел към конюшнята, където Грейси се грижила за коня. Човекът взел със себе си чанта с ножове, брадва, виагра и бележка „Не лъжи!“, Така че беше готов на всичко. Момичето предизвикало в него насилствена ярост и той я наръгал с такава сила, че я пронизал, пише Метро.Майкъл нямал време да изнасили моделката и след това да завърши започнатото и да се отърве от тялото, защото работниците във фермата дотичали, чули шума. Те изплашили преследвача и той избягал в гората.

Свидетелите се обадили на линейка и се опитали да помогнат на Грейси преди пристигането й, но не успели да спасят момичето. По-късно тялото на Майкъл било намерено в гората. А според полицията това е било самоубийство. 

"Прекрасната ми дъщеря Грейси беше брутално отнета от мен, нейния баща, брат и сестра и всички, които я обичаха и оценяваха. Непростимо е," написа майка й Грейси.

Превод: БЛИЦ