Момиче, което учило в католическо училище, си намери работа в компания за порно филми и не съжалява. Това разказа тя пред Daily Star.

30-годишната Кат Гейтли е била ревностна католичка в младостта си. Тя посещавала религиозно училище за момичета, което не предлагало сексуално образование, така че трябвало да задава въпроси на майка си и да проучва сама.

Момичето беше едно от първите просветени в класа си. Знаела що е секс, презервативи и оргазми. Тя споделя знанията си със съучениците си и скоро става известна като секс експерт сред тях.

Училищното хоби се превърнало в професия.

През март 2020 г. момичето започнало да създава образователно съдържание за секс в социалните мрежи, а след това организира безплатни онлайн курсове по мастурбация за момичета.

Година и половина по-късно Гейтли разбира за свободно място в основаното от жени порно студио Ersties. Тя се отзова и въпреки липсата на опит получила позицията на мениджър за промоция на съдържание. Момичето казва, че тази работа й дава усещане за сила и не съжалява, че е избрала кариера в порно индустрията.

Гейтли казва, че филмите на нейната компания включват „красив, вълшебен секс“ с място за дискусии относно съгласието и границите.

Студиото продуцира и „Female Dominated BDSM“. Според нея актрисите и актьорите често дори нямат ясен сценарий на снимачната площадка и режисьорът следва техните желания. Момичето вярва, че подобно съдържание позволява на зрителите да научат нови неща и да приложат знания за реалистичния секс в живота.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук