Учителка, която е обвинена в секс с неин ученик тийнейджър, носела тесни клинове, които „показвали нейните интимни части“, разкриват съдебни документи, информира "Дейли Стар".

26-годишната Хейли Клифтън-Кармак, бивша учителка по математика в гимназията "Лакуи" в Мисури, е арестувана на 5 януари за предполагаема интимна връзка с 16-годишно момче. Сега в съдебните документи се предполага, че Клифтън-Кармак се е обличала неподходящо, за да покаже нарочно тялото си.

Самотната майка на две деца носела „тесни или деколтирани ризи“, за да покаже бюста си, и „тесни клинове, които „показвали интимните й части““, пише в документите. В тях е записано също така, че тя често е била укорявана от ръководството на училището, че е "твърде близка с учениците".

Отделно, наскоро разведената учителка искала да напусне съпруга си, тъй като той искал само анален секс, казва свидетел пред разследващите.

Съобщава се, че 16-годишната жертва е причината „за бързия й развод“, след като свидетелят е представил на полицаите доказателства и снимки от предполагаемата връзка. Смята се, че едно от изображенията е на ученика, носещ следи от драскотини по гърба си, след като са правили секс на алеята пред дома му.

Съдебните документи също така разкриват, че съучениците помагали за това да не ги види някой, докато двойката правела секс в гимназията по време на учебните часове.

Твърденията за сексуални престъпления, извършени от Клифтън-Кармак, се появиха за първи път на 7 декември 2023 г., след като друг ученик информира училището за незаконната връзка. Ден по-късно служителите на реда разпитаха учителката след обвиненията, но тя отрече да има сексуални отношения с ученици.

Клифтън-Кармак е напуснала Мисури, за да посети семейството си в Тексас, на 800 мили, на 23 декември. Оттогава тя е обвинена в сексуален контакт с ученик, изнасилване от втора степен, застрашаване на благосъстоянието на дете и малтретиране на деца.

Твърди се, че бащата на жертвата, Марк Крейтън, е знаел, че синът му е в „сексуална връзка“ с Клифтън-Кармак. Той казал, че те „щяха го направят зад гърба ми, така че можех да го оставя да се случи“, според прокурорите.

Бащата Марк Крейтън

Той също така е изправен пред обвинения в оправдаване на предполагаемата незаконна връзка.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук