Лурдес Леон се присъедини към армията от еротични модели на Риана. Тя стана част от кампанията на певицата и дизайнер за новата колекция на бранда й Savage X Fenty, която е озаглавена "Любов на ръба". 

25-годишната щерка на Мадона вдига градусите, облечена в червено провокативно бельо от няколко части - сутиен и бикини, високи мрежести чорапи и халат от шифон, който не оставя нищо на въображението. Лурдес определено привлича вниманието в огненочервено. Тя успява да закове погледите дори в присъствието на секссимвола Риана и още няколко модела. В евротичната фотосесия участват още Куана, Суиз, Алва Клеър и Еван Леф. 

Фотосесията е посветена на неутралния пол и изтъква, че бельото, което презентира е "унисекс". 

Другите участници вув фотосесията също са дръзко и провокативно облечени. Риана е единствената облечена в различен от червеното цвят. 

В няколко кадъра Лурдес демонстрита силно провокативно поведение, което е присъщо за нея и майка й. На една от снимките тя е леко разкрачена с един крак върху дивана, а друг на земята. Да не забравяме да споменем феноменалният завършек на облеклото й - патентованите кожени обувки Мери Джейн. Това не е първата еротична фотосесия на Лурдес. Тя участва и в предишна колаборация за бранда на Риана.