Млада британка уби малките си дечица, защото й пречели да изкара пари от проституция, съобщава The Sun. 23-годишната Луиза Портън от британския град Ръгби била самотна майка. Жената решила да се отърве по най-жестокия начин от 3-годишното си момиченце и едногодишната му сестричка, защото изведнъж те се превърнали за нея в огромно бреме.

Луиза извършила хладнокръвните престъпления миналата година, а сега делото й се гледа в съда в Бирмингам.
През януари 2018 г. Портън задушила по-голямата си дъщеря, а две седмици по-късно посегнала на живота и на бебето си. Пред спешните служби разказала, че момиченцето се разболяло и издъхнало. По-късно обаче експертите установили, че смъртта на детето не е естествена.Пред съда приятел на младата жена разказа, че Луиза възнамерявала да направи всичко възможно, за да се отърве от децата си. Момиченцата се били превърнали в огромна тежест за нея, защото й пречели да продава тялото си. Британката търгувала със свои интимни снимки и видеа в интернет.Тя предлагала на клиентите си и секс услуги, но ги предупреждавала да имат едно наум, че в стаята ще има и малки деца.


 
превръщат в тежест за Портън и й пречат да продаде тялото си. Най-вероятно в един момент ситуацията, в която се намира, престанала да устройва младата майка и тя предприела ужасяващи мерки.