Семейството на френския актьор Жан-Пол Белмондо е неприятно изненадано от публикуването на интимните мемоари на една от неговите бивши любовници – бразилската актриса Карлос Сото Майор, съобщи Le Parisien.

Книгата излезе само малко повече от две седмици след кончината на звездата, обявена на 6 септември.

Авторката е била в близки отношения с Белмондо през 80-те години на миналия век.

Големите любови в живота на Белмондо СНИМКИ

Адвокатът на семейството Мишел Годе обяви, че роднините на актьора са шокирани от случилото се и смятат постъпката на екс изгората му за неприлична, уточнява "Монитор".

„Оставям мадам Сото Майор лице в лице с нейната съвест по въпроса за странния преразказ на събитията. Аз винаги съм бил много близък с Жан-Пол, затова знам истината“, заявява юристът.

Последните думи на Жан-Пол Белмондо ще ви раздерат сърцето

Адвокатът също така разкрива, че Карлос Сото Майор се е срещнала с Белмондо миналата година и е публикувала няколко техни общи снимки в социалните мрежи. Според него, тя е използвала артиста, за да напомни на медиите за себе си.

БЛИЦ припомня, че звездата на френското и световното кино Жан-Пол Белмондо си отиде от този свят на 88 години. В съболезнователно обръщение към семейството президентът Еманюел Макрон го нарече национално богатство на страната.