Ливанка с три деца е сочена за най-красивата и дръзка арабска водеща. Зашеметяващата Мона Абу Хамза е в челните позиции на много класации. Тя е призната за най-прелестната домакиня в Ливан.

 

Мона Абу Хамза


Освен това е многократен носител на награди в категорията „Най-добър арабски водещ“. Тя присъства и в списъка на 100-те най-влиятелни арабки. А през 2010 г. заема забележителното 14-то място в класацията на сайт за красавиците от арабските емирства.Мона Абу Хамзае известна от предаването „Talk of the Town“. Без да е забулена, тя е изключително успешна в професията си. Телевизионната водеща е интервюирала над 2000 души от различни култури и държави.
 


Списъкът с нейни гости включва известни личности като политици, певци, актьори, художници, спортисти. Самата тя не се притеснява да споделя мнението си за актуални теми, социални и политически въпроси. Тя е първият арабски водещ, който официално е поканен да присъства на Филмовия фестивал в Кан.
 Красавицата е омъжена и се радва на три деца. Смятана е освен за красива, елегантна и интелигентна, но и за непокорна, ексцентрична и дори скандална.