Бедна хлебарка си изкарва по 1000 долара на месец като излиза на срещи с доста по-възрастни от нея мъже. Минди Сайнфелд работи стандартната работа от 9 до 5 в местната фурна, но с хобито си тя успява да си докарва едно малко състояние благодарение на загорелите мъже, пише "Дейли стар". 

22-годишната жена от Пенсилвания е членува в сайта за запознанства "КакваТиЕЦената", в който мъже и жени плащат на други хора, за да ги изведат на по питие или вечеря. 

Откакто през 2015 година Минди се е присъединила към сайта, тя е излязла на около 13 срещи, като е изкарала по 350 долара от всяка. 


Младата красавица дори е получила планина от луксозни подаръци, като бельо от Victoria’s Secret и дори кеш. 

Минди твърди, че сайтът, в който тя членува, е различен от останалите страници, в които млади жени си търсят богати чичковци спонсори. Тя твърди категорично, че не е задължена да спи с мъжете, с които се среща. 

"Никой не е задължен да прави каквото и да е, ако не го иска. Това е хубавото на този сайт. Той няма за цел да свързва млади момичета с платежоспособни спонсори, търсещи секс. Причината, поради която харесвам сайта, е защото можеш да правиш пари само като излезеш на по питие и не спиш с мъжете", разказва Минди.

Първоначално сервитьорката се записала в сайта, защото ѝ трябвали пари, но сега тя твърди, че обича да излиза на срещи и да си прекарва добре с хората, с които се запознава. 

Най-младият мъж, с който тя се е срещала от сайта, е бил на 28 години, но обичайно мъжете са на възраст между 44-55 години.


Минди е категорична, че хората трябва да използват сайта, ако искат да изкарат бързи пари и да получат много подаръци. 

Превод и редакция: БЛИЦ